Kapitán Csaba

 

 

Kapitán Csaba

Szíves figyelmükbe ajánlom fiatal képzőművész testvérem, a nagyváradi Kapitán Csabát, akivel családi barátság révén ismerkedtem meg. Amikor megtudtam, hogy képzőművészeti iskolába jár, már tervezgettem, hogy valamikor együtt dolgozhatok vele. Nem sok idő elteltével megláttam néhány munkáját, melyek első sorban márkás autók hű rajzai voltak. Ekkor még nem tudtam, hogy fiatal kora ellenére grafikusként is megállja helyét .

2010-ben megkértem, hogy készítse el a kövendi egyházközség nyolcvan évét magába foglaló írásomnak a borítóját, melyet szívesen elvállalt és a legtöbbünk megelégedésére elkészített.

Csaba az idén végezte be iskoláját. Tervei között szerepel, hogy tovább fejlessze adottságát és ugyanakkor elhelyezkedjen egy olyan vállalkozásban, ahol kamatoztatni tudja képességeit.

Az alábbiakban bemutatom azt a néhány munkát, melyet fiatal barátom készített, s melyekhez hasonlókkal találkozhatnak a kedves olvasók is, amennyiben kezükbe veszik a soron következő könyveim kiadott példányait.

Remélem, hogy ennek a kezdésnek folytatása lesz, s a későbbiek során még számtalan munkájával találkozhatunk hasonló kiadványok oldalain.

 

 

Többet itt olvashat

 

 

 

 

Van hozzáfűznivalója? Tegye meg nyugodtan!