Dedikálás – 2011 – 82. Könyvhét alkalmával

Kedves érdeklődők!
Tisztelettel és szeretettel jelzem, hogy Isten segítségével és emberek jóindulatából sor került 2011. június 3-án a 82. Könyvhét alkalmából „Én mégis a szívnek hiszek” kötet bemutatására.


Az volt az eredeti szándék, hogy több kötetben állítok emléket néhai Simén Domokos lelkésznek. A körülmények és váratlan fordulatok következtében úgy alakult a helyzet, hogy elsőként egy tanulmányt sikerült az olvasó kezébe adnom a Heltai Gáspár KFT és Könyvesbolt támogatásával.


Korábbi könyvbemutatók alkalmával értesülhetett az érdeklődő arról, hogy milyen gazdagságban jelenik meg Simén Domokos lelkész egyénre szabott nyelvezete, szófordulatokban bővelkedő stílusa.


Általános szakvéleménynek mondható, hogy a könyv olvasása alaposan megmozgatja az elmét, ami miatt elmaradhatatlanul szükséges a szövegben történő elmélyülés. Olyan területekre vezetnek ugyanis az eredeti szövegek, melyek bejárásához többre van szükség, mint a helyismeret, vagy egy szerény vallásos, időnként nemzeti gondolkodás.


Tisztelettel és szeretettel megköszönöm ez úton is a Heltai Kft, nevezetesen Kelemen Attila és a Heltai Könyvesbolt, Gergely Felicián támogatását, hogy én is részt vehettem a 82. Könyvhét alkalmával bemutatott könyvek között a Simén Domokos emlékét őrző kötettel.

Atyafiságos tisztelettel, szeretettel és néhai lelkész iránti kegyelettel: Pap Gy. László
2011. június 5-én.