December 2.

Mi az igazi mézeskalács receptje?

Egy mézeskalács-készítő elárulta!

Hozzávalók: 25 dkg virágméz, 5 dkg margarin, 50 dkg finomliszt, 7 dkg porcukor, 1 teáskanálnyi fahéj, 1 teáskanálnyi szegfűszeg, 1 púpozott teáskanálnyi szódabikarbóna, 1 egész tojás

Ezeket összedolgozzuk, a nyers tésztamasszát formákra szaggatjuk és megsütjük.

 

Van hozzáfűznivalója? Tegye meg nyugodtan!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s