Ezredik látogató



Tagadhatatlan, hogy életünknek vannak örömteli alkalmai, melyeket abban a pillanatban érzünk és ezt a tiszta lelkületet kisugározzuk a külvilág felé is. Persze ennek ellentéte is igaz, amikor késik az örömérzés, s már szinte szégyenkezés fog el, hogy nem sikerül másokkal is tudatnunk: nem olyan rég szóra érdemes öröm lepett meg.

A WP-2 naplóm születése objektív okok miatt látott napvilágot, mellyel kapcsolatosan feltevődött néhány kérdés is, hogy miért volt szükség egy másodikra. A bosszúság okozta kellemetlenség nem fontos. A lényeg, hogy lehet egy másik napló, ahol minden mehet előre. Ez a napló látott napvilágot november 7.-én. Azóta, mára (december 17), 10,00 órakor elérte ez a napló is az ezredik látogatottságot. Ez lehet kevés és ugyanakkor minősülhet soknak is. Számomra mindennél fontosabb, hogy vannak, akiket érdekel, ami megjelenik a bejegyzésekben, s ennek beszédes bizonyítéka a szám. Köszönet érte.

Bízom abban, hogy nem távozik egyetlen látogató sem csalódottan, s amennyiben mégis, akkor figyelmeztessen egy e-mailben, hogy jóvátegyem, vagy kijavítsam a tévedésemet.

Isten áldását kérem még egyszer minden látogatóra! A közelgő karácsonyi ünnepek alkalmából szeretettel teljes ünneplést, néhány nap múlva pedig egy reményt teljesítő Boldog Újévet.

Tisztelettel és szeretettel: Pap Gy. László

Van hozzáfűznivalója? Tegye meg nyugodtan!