Én mégis a szívnek hiszek

*

Tisztelettel és szeretettel hozom szíves tudomására mindazoknak, akiket érdekel, hogy néhány gáncsoló körülmény ellenére is  végre megjelent a Simén Domokos emlékét megörökítendő kiadvány első kötete Én mégis a szívnek hiszek címmel.


Egyelőre csak annyit közölhetek, hogy az első, magyarországi könyvbemutatóra 2011. április 1.-én, pénteken du. 17,00 órakor kerül sor Budapesten a Heltai Gáspár Unitárius Könyvesboltban.


Erre az alkalomra a szervező könyvesbolt hivatalos meghívót készít és küld majd a megfelelő időben.


Jelzem ugyanakkor azt is tisztelettel, hogy a könyvbemutatóval párhuzamosan megtekinthetik az érdeklődők Kuti Zoltán, debreceni egyházközségi tag  faragvány-kiállítását, mely nemcsak arról tanúskodik, hogy a természetest ötvözi a faragászat elemeivel, hanem alkotásaiban megjelenik a “nem művész” hozzáértése is.

*

Ez az életmentő szükség nyúl a magyarságtudatunkban a nagyobb testvér felé. Nem földkérés, nem Erdélynek kell Magyarország, ahogy a boszorkánykonyha receptje után főzik a vadító „mártást”, hanem a léleknek, a tudatnak, a fejnek és a szívnek kell a „mi tűzhelyünk”. De ott és az kell!

Tudunk vigyázni magunkra, de ránk vigyázni kell!”

Debrecen, 2011.

Atyafiságos tisztelettel és szeretettel:

Pap Gy. László

*

A borító Kapitán Csaba munkája.

Tisztelettel hozom mindenki szíves tudomására, hogy 2011. április 1.-én sor került  “Én mégis a szívnek hiszek” könyv bemutatójára, melyben néhai Simén Domokos unitárius lelkésznek állítottam emléket.

A könyvbemutatóval egy időben láthatták Kuti Zoltán, debreceni egyházközségi tag faragványainak kiállítását is.

Itt megnézhető a hivatalos meghívó

Könyvbemutató helye:

1054 Budapest, Alkotmány u. 12 sz. Heltai Gáspár Unitárius Könyvesbolt.


Itt megnézhető a videó, mely rögzíti Dr. Karner Otto könyvismertetőjét:

Könyvbemutató – 2011. április 1

*

Itt olvasható Léta Sándor lelkész könyvismertetője