20000-ik látogató

Kedves Olvasó!

Lassan, de biztosan közeledik a nagy számforduló, hiszen hamarosan átlépi naplóm a húszezredik számlálást. Mindez történik jóval azelőtt, hogy betöltené az egy évet.

Ki kell mondanom, hogy boldog vagyok, hiszen látszik, hogy meg van az olvasó táborom, melyen kívül elég sokan látogatják olyanok is, akikről úgy szoktuk mondani, hogy oda tévedtek.

Naplómat főként oldalakra építettem, melyek tíz felosztásban nyújtanak kínálatot azoknak, akik már ismernek és eligazítják a tartalomban azokat, akik először „tévedtek” erre. Több, mint 700 oldalban kínálom – többnyire – személyes írásaimat, dolgozataimat, beszédeimet. Helyet kerestem és találtam azoknak az írásoknak is, melyeket másoktól átvettem, mert tartalmuk valami miatt megfogott.

Létre hoztam egy üzenő falat is, melyen olvashatók a kedveskedő és kevésbé nyájas írások. Örömömre szolgált, hogy egyetlen esetben hangzott el kérés, hogy ne tegyem közzé az üzenetet. Meggyőződésem, hogy sokkal többen írnának – akár kellemetlent is -, de valami miatt nem veszik a fáradságot. Pedig több helyen is jeleztem, hogy akkor sikerülne megfelelően a tájékoztatás, amennyiben megmondanák az olvasók, hogy miként szeretnék, vagy hogyan szeretnék látni, olvasni a közölteket.

Mindenképpen nagyon köszönöm mindazoknak, akik jeleztek az üzenő falon.

Elmondhatom, hogy személyes honlapom sok hittestvérnek is eligazítást ad, hiszen éppen a visszajelzésük alapján vagyok bátor kimondani – leírni ezt. Korábban is jeleztem, most pedig megerősítem, hogy honlapom nem szakad el a hivatásomtól, bár helyenként megjelenik a humor és egyebek is. Arra törekszem, hogy mindaz, ami a közzétett írásokban olvasható – összhangban legyen azzal az emberrel, aki én vagyok.

Tisztelettel köszöntöm a 20001-ik látogatót és azokat, akik őt követik. Szeretettel üdvözlöm mindazokat, akik keresztényi jó érzéssel keresnek olvasnivalót naplómban.

Isten áldja: Pap Gy. László